Födelsedag och fotodagbok

Här kommer mitt bidrag från dagens fotodagboksfotografering. Dagen till ära fyller lilleman 2 år, eller sex som han själv sa imorse när vi frågade hur många år han fyllde =)

Paket

Paketöppning i mammas och pappas säng.

Felix klättrade själv ur sin säng och stod vid min sida vid 07.15 och sa: Ket! Han hade snabt hittat de paket jag lagt under sängen.

Brandbilen

Den fina brandbilen som storasyster Matilda köpt till sin lillebror.

Ett antal paket senare:
Frukost i solen

Frukost i solskenet

Cykel och sparkåkning

Vi skulle till centrum för att handla några saker och Matilda ville gärna cykla så hon tog med sig pappa jens och cykeltränade till centrum. Felix fick åka spark till bilen då vi inte skulle hinna gå både dit och hem eftersom vi väntade gäster.

Felix på sparken

Fille sparkar på och är riktigt duktig.

Middagslur

Vi hann knappt åka hemifrån innan Felix sov i sin bilstol.

Hästridning på Coop

Efter att ha handlat lite mat och annat så ville Felix gärna åka bilen på Coop. Ur funktion stod det på en lapp men det förstod ju inte han. Det fick bli en åktur på hästen istället.

Hem och göra iordning tårtor och annat innan alla 21 gäster varav två nyfödda kusiner skulle komma.
Fick en slagborr

Öppning av paket tog en bra stund. Här har felix fått en slagborr av mormor och morfar.

och en radiostyrd polisbil

Morbror Johan, Therese och kusin Rebecca hade köpt en radiostyrd polisbil. -MIN!!!!! var det enda ordet över den. o försök inte röra den......

Blåser ut ljusen

Att få blåsa ut ljusen på tårtan hade han väntat på hela dagen. En höjdare såklart. Han hade dessutom själv fått välja ljushållare som var små racerbilar.

Lek på baksidan

Det var väldigt varmt på baksidan så de flesta sökte skuggan men barnen lekte på baksidan. Felix åkte på sin traktor som han fått av grannen.

Efter att alla gått hem plockade vi ordning och sen blev det middag. Jag missade fotograferingen men det blev goda hamburgare. Felix som blivit rätt dålig på att äta fick i sig en halv i alla fall. Därefter väntade bad och när pappa Jens skulle lägga dagens 2 åring så var han så trött att han nästan somnade innan han fått på sig pyjmasen.

Trött och slagen hjälte

En slagen hjälte!!!

Tiden går fort

Oups, där hade det gått ett par månader sedan förra inlägget. Våren har gått i rasande takt och nu är faktiskt sommaren här. Solen lyser och utanför mitt fönster på jobbet springer det massor av shoppingsugan Stockholmare som just är färd att göra Sturegallerian. Är rätt mycket folk på stan idag. Även uteserverigen på Sturehof börjar bli full. Själv sitter jag här inne och har inte en enda kund. Vem vill komma in en sån här dag? 2,5 timme har jag kvar på mitt pass innan även jag är fri att göra stan om jag så vill. Tänkte gå förbi Hötorget på väg hem och köpa lite fina blommor. Jag passerar ju där ganska lagom till den tid då de nästan ger bort blommorna. Är nästintill gratis.

Igår hade vi det första kalaset för prins Felix som fyller två år imorgon. Det var några vänner till oss som kom förbi. Felix gudmor och gudfar bla. Kvällens vinnande present blev utan tvekan den taxibil med Nicke Nyfiken i som han fick av Nettan, Mattias, Leia och Emil. Den höll han stenhårt i. Den kunde ju både tuta och köra själv och så var det ju med favvisen Nicke Nyfiken.

Nickebilen

Den berömda Nicke Nyfikenbilen

Ikväll blir det fotboll framför tv:n då Sverie möter Danmark. Imorgon blir det stora kalaset med hela tjocka släkten på besök.