Kryssning med Birka Cruises

Vi är inga vana kryssare men Jens hade fått en bonuskupong på en gratis resa med Birka så vi passade på. Man var såklart tvungen att boka mat i någon form på resan för att få ta del av erbjudandet och vi bokade frukostbuffé och lunchbuffé. 460 kr kostade resan för oss alla fyra inkl. mat så vi ska inte klaga.

Någon gång innan har vi åkt på dagstur med Viking Line till Mariehamn men oj vilken standardskilland det var på båtarna. Den här var ju riktigt fin. Bada var det bästa enligt Matilda och Felix så det fick de göra två gånger. Felix valde att vara i bubbelpoolen som var varm och skön och Matilda hoppade mest i den vanliga (som var riktigt liten men dög åt henne). Annars så hann vi med filmvisning, knattedisco, skattjakt och taxfreeshopping såklart.

Det var två glada och nöjda barn som kom hem igår och även vi föräldrar var nöjda. Nästa gång ska vi nog testa att åka utan barnen och bara kunna njuta av en drink och få sitta hur länge vi vill i restaurangen. Birka Cruises var ju så smarta att de gav oss ytterligare två bonuskryssningar eftersom vi handlade lite i taxfreen. Någon som vill åka med?


Frukostbuffé


Den här gamla fyren åkte vi förbi under frukosten.


Redo för skattjakt är dessa två farliga (?) pirater.


Att bada är bäst


Livsnjutare som vanligt

Kommentarer
Postat av: MM

Tack för titten. Ser ut som ni haft en underbar sommar så här långt. Kul att se hur stora barnen blivit och jag kan inte låta bli att småle åt din och Matildas extrema likhet. Och vilket fantastiskt sommarställe ni verkar ha. Närmare vattnet kan man lixom inte bo!



Kram till er!

Postat av: Jenny

Oj vad många fina bilder du uppdaterat med här, sen jag var in sist.

Vilken fin sommar ni verkar ha haft.

Nu skall jag kika lite till.

Kram Jenny

2008-08-03 @ 23:24:31
URL: http://jakobsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback